lauantai 4. lokakuuta 2014

Two months down, eight months left

Hei !!
Unohin (en jaksanut :() kirjottaa viime viikolla ni nyt kun oon kotona kipeenä (ku eilen tuli oltua jalkkispelissä liian vähissä vaatteissa) ni aattelin kirjottaa. Eli viime viikko oli homecoming viikko ja vaikkei meil tanssijaisii ollutkaan, ni meil oli joka päivälle eri pukeutumiskoodi ja perjantaina oli pep rally (en oo ihan varma miten selittäis sen, lähinnä oltiin liikkasalissa, oli paljo kilpailuja vuosiluokkie välillä, ihmiset huusi ja se oli sellane tunnelman kohotus tapahtuma ennen peliä :D) ja sit oli kotipeli. Perjantaina ennen peliä kävin kans värjäämäs hiukset niinko ombreks ja aluks tykkäsin niist tosi paljon mut nyt haluun hiukset jo yksvärisiks :( Ja sit pelissä hengasin kaverien kanssa ja me voitettiinki se peli aika kuus-nolla whoo GO WARRIORS ;) Viime lauantaina me käytiin Crossvillessä syömässä ja parissa kaupassa ja ostinki 'overall' haalarit joissa on kyllä vaan ne henkselit mutta siitä countrymmäksi mä en kyllä muutu :D 

Hey y'alll
I forgot ( I was too lazy ) to write last week so now when I'm sick at home I decided to write. Last week we had homecoming and even tho we didn't have a dance it still was alot of fun. On weekdays we had theme days and on friday we had pep rally and a homegame,  Last week we also went to Crossville to eat and we went to a few shops from where I bought almost 'overalls' :D That is as country as I can get for now, maybe someday I'll buy real overalls and something with camo, we'll see :D

Tällä viikolla meillä oli mid-terms eli lukukauden puolessa välissä olevat kokeet ja mä sain kaks A+, yhen A:n ja yhen B:n (enkusta mikä on suoraan sanoen aivan hemmetin vaikeeta mulle...) Eilen perjantaina meil oli taas pep rally koska meillä oli peli meiän naapuri koulua vastaan joka oli vissiin tärkein peli koko kaudella ja me hävittiin se 43-30.. :D Koko meiä stadium oli ihan täynnä ihmisiä ja tunnelma oli tosi kiva mut illalla oli aivan hirveen kylmä (pakko myöntää vaikka oonkin Suomesta). Tänään 'kaupungissa' on Fall Festival johon mäkin menin aamusta mutta tulin eilisestä sen verra kipeeks että mun hostmami heitti mut takasin kotii yhen aikaan ja oon nyt vaan kotona ollut ja kattonut leffoja yms. 

This week we had mid-terms and I got two A+, one A and one B from English that is incredibly hard to me.. :( Yesterday, on Friday we had a pep rally again because we had a game against Sequatchi (? I'm not sure if i spelled it correctly tho.. :D) We lost and it was soo freezing in the evening (gotta admit even though I'm from Finland haha). Today there was a Fall Festival downtown but sadly I got sick from yesterday and came back home early.

Nyt meillä on enää viikko Fall Breakii jollon me mennää hostperheen kanssa BAHAMASAARILLE jeee en jaksa oottaa millään ! Aattelin ennen sitä tehä postauksen miten jenkit ja suomi eroaa toisistaan koska oon huomannu täällä tosi paljon eroavaisuuksii kotoota. Muutenkin aattelin että voisin myös tehä kysymys postauksen tai muuta vastaavaa kun en ite oikeen tiiä mitä voisin kertoa jenkeistä:D Tossa on nyt PALJON KUVIA MEIDÄN KOULUSTA :)

Now we only have one week to Fall Break, when me and my hostfamily travel to Bahamas and I am soooooooo excited about it !! Before that I was thinking about doing a post of how Finland and the States are different. I was also wondering if I should do a question post because I don't really know what to write on here.. Now here's A LOT PICS OF OUR SCHOOL, just because it's really different from Finland.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti