keskiviikko 13. elokuuta 2014

TENNESSEE

Howdyyyyyyy ! 
Tulin viikko sitten tänne Tennesseeheen, Pikevilleen. Mut haki joku vastaanottavan järjestön työntekijöistä Nashvillestä ja ajettii matkan puolee väliin Pikevillestä jossa mua ootti mun hostmami ja sisko !!:) Ajettii sieltä suoraa Pikevillee eli mun nykysee asumakaupunkii. Tää talo on vuoren huipulla ihan keskellä mettää mut se ei haittaa yhtää mua koska tää paikka on NIIN söpö ja perhe tosi tosi ihana.

Hey, I arrived a week ago to Pikeville, Tennessee. My flight arrived to Nashville, from where I came with a car to Pikeville. This house I'm currently living in is on top of the mountain, pretty much in the middle of the forest, but that's just fine because this place is SO adorable and my family is awesome.


Tulin siis keskiviikkona yheksä aikaa illalla ja vietin torstain siskon kanssa täällä vuorella hoitaen koiria ja katottii leffaa, leivottii cookiesseja mun hostmamin pitämään antiikki kauppa kahvilaan ja sit illemmalla mentiin vieresee kaupunkii Dunlapiin kattomaan mulle kännykkää ja syömää. Pääsin myös ekaa kertaa Walmartiin joka oli iiiiso :D 

So I came on wensday evening and I spent thursday on the mountain with my host sister taking care of my 9 new dogs and baking and watching a movie. Later, we went to Dunlap to Walmart which was huuuuge and to a chinese restaurant.


Penny
Tossa on kuva Pennystä, yhestä yheksästä koirasta :D Täällä on 2 ihan pientä pentua, yks vähän isompi pentu ja aikusia koiria. Musta noi kaikki koirat on tosi tosi ihania ja söpöjä. (7 koirista on ulkokoirii). Perjantaina mentiin Pikevillen 'keskustaa' mikä must oli tosi söpö sellane amerikkalaine pikkukylä. Kaikki tuntee toisensa ja siel ramppas puol kylää siellä mun hostmamin kaupassa, ja oli vähän kyl kiusallinen olo kun en ite tietty tuntenu ketää enkä ymmärtäny aksenttia (täähän siis on niin cowboy aluetta että huhhuh :D ihmiset liikkuu oikeesti farkkuhaalareissa, cowboy hatussa ja buutseissa ja sanoo howdy ja y'all yms :D) enkä muutenkaa tajunnu yhtää mist puhuttiin joten oli aluks aika ulkopuolinen olo. Mul on kuitenki niin ihana perhe jotka yritttää kokoaja saada mut tuntemaa oloni kotosaks ja pikku hiljaa alan jo tuntemaa:)

On friday we went to the downtown Pikeville, which is a supercute small american town. Everyone knows each others and I think that at least half of the town came to my hostamamis antique shop that has also a cafeteria in it. The accent is so funny and hard to understand, and people actually wear boots and cowboy hats and says Howdyy or How y'all :D 


Tässä on kuva niistä cookiesseista jota tehtiin :D Maistu ihan lisäaineilta ja tomusokerilta. Lauantaina oltiin taas siskon kans vuorella ja katottii muunmuuas Twilight XD Illallla lähettiin sitte Fall Greek Fallseille, jossa on monenäkösii aktiviteettejä ja vesiputouksii ja hotelli. En päässy viel kattomaa vesiputouksii koska alko sato ja ukkostamaa mut mentiin syömää sinne hotellin ravintolaan. 

On saturday we were on the mountain and watched Twilight :D In the evening, we went to Fall Greek Falls. 

Fall Greek Falls
Sunnuntai aamusta lähettiin downtowniin eli keskustaan kirkkoon, missä pääsinki samantie sunnuntaikouluun :D Ei ehkä ihan mieluisin juttu ollu mutta kai siitäki tulee mukavampaa ku tutustuu ihmisiin. Sieltä mentii sitte CETUSA vaihtarie tapaamiseen jonka jälkeen mentii syömään ja shoppailemaan, koska mun koulun pukukoodi on niin tiukka, ettei mulla ollut mitään vaatteita sinne.. Tapasin mun aluevalvojan joka järjestää meille vaikka mitä kivoja retkiä ja taapaamisia muitte vaihtarie kanssa. Ja ainii mun koulussa on toinenki vaihtari, kiinalainen poika joka vaikuttaa mukavalta. Sain ostettua sitten sunnuntaina kännykänki joka ei toimi ja nyt oon elänyt puolitoista viikkoa wifin voimalla...

On sunday morning we went to church and I got to go to sundayschool too! After that we went to a CETUSA exchange students meeting and after that we went shopping, because I didn't have anything to wear to school. I also have another exchange student in my school, a chinese boy.

Takapiha

 Maanantaina menin laittamaan mun rokotustiedot tänne paikalliseen terveyskeskuksee ja kävin koululla hoitamassa paperihommia ja valitsemassa kursseja. Illemalla mentii siskon ja sen kahen kaverin kanssa zumbaan, joka oli ihan kivaaa mutta ei ihan tällaselle joka yrittää kasvattaa lihasta ni ei sopinut oikeen :D

On monday we went to the Health Departement to get my medical information to the school and the we went to school to take care of paperwork and choose my courses. In the evening we went to zumba with my host sis and her friends but ít wasnt really my thing :D Tiistaina alotin koulun Bledsoe County High Schoolissa ja ihmiset on kyllä tosi mukavia :D Kaikki kyyläs tosi paljon (ja kyylää vieläkin :D) ja vilkutteli ja tuli juttelemaan. En oo kyllä tutustunu viel kehenkää muuhun ku host siskon kavereihi ja yritän nyt kyl huomenna mennä yksin juttelemaa ihmisille etten jumitu tällasee siskon seuraamisee, koska silläkin on tietty omat kaverit ja inside vitsit mitä en tajua. Mul on aineina nyt mantsa (aivan järkyttävää, pyysin ettei mulle laitettais sitä koska se on mun heikoin aine mutta ehei totta kai se sinne tuupattiin, mutta en viitti vaihtaa sitä koska vaihdoin sen saman opettajan toisen kurssin pois ja se oli niin innoissaan musta etten vaa viitti vaihtaa sitä pois :( ) algebra 2 mikä on tosi helppoa !, historia joka on tosi vaikeaa koska se sanasto on niin järkyttävän hankalaa et sisko joutu auttaa joka tehtävässä koska mähän en sanakirjaa mukaan ollenkaan tänne ottanut.. ja enkku joka mulla on sen toisen vaihtarin kanssa sama. TIISTAINA PÄÄSIN MYÖS EKAN KERRAN SALILLE ja pääsin kunnol treenaamaan etureiskat ja pepun. Yritin myös tilata lisäravinteita netistä mut se ei jostain syystä antanu mun ostaa mun kortilla niitä ni joudun oottamaan kunnes löydän lisäravinne kaupan.. 

On tuesday I started school and everyone stared so much and waved at me. It was a bit awkward but fun.On tuesday I also FINALLY got to the gym and trained my quads and glutes which was awesomee:)

sisko <3
Tänää oli tokapäivä koulua missä ei tapahtunu mitää muuta ku lukuisa määrä kyyläyksiä ja vilkutuksia :D Mul on itseasiassa ilmanen kouluruoka mutta se on aivan järkyttäväää niin rupeen ottamaan ite ruokaa mukaa kouluun. Ihan tällei yleisesti ruuoasta, mul on ollut vatsa ihan sika kipee ja sekasin koko tän täällä olon ajan, et johtuu varmaa ruoasta ku se on nii erilaista koska muutki vaihtarit valitti kamalista vatsakivuista. 

Today was my second school day and it was fine too. I love this city, it's just so cute and comfy place :)

1 kommentti:

  1. Sun kuulumisia ois niin kiva kuulla useamminkin, toivottavasti postaat taas lähiaikoina :)

    VastaaPoista